Ki olvas minket

Jelenleg 19 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Caorle - Lakókocsi

A kempingben elhelyezett lakókocsi 4+2 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A lakókocsiban van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaággyal + emeletes ágy 2 fő elhelyezésére. Minden fekhelyhez tartozik paplan és párna (huzat nélkül). A belső térben a  beépített szekrény szolgál a csomagok és ruhák tárolására.A lakókocsiban ventillátor van elhelyezve ! 

A lakókocsiban mellékhelyiség nincs, a kemping közös vizesblokkjában van lehetőség a mosdók,Wc-k használatára és a meleg vizes mosogatásra! A vizesblokk a lakókocsitól 30 m-re helyezkedik el, tengerpart: 150 m!

Ezt a nyaralási formát azon családoknak ajánljuk, akik ismerik a sátrazás és kempingezés örömeit, szeretik a természetet és a tenger közelségét!

Szállás: Kempingezés lakókocsiban, mely egy család /4+2 fő kényelmes elhelyezésére van kialakítva!

A lakókocsi belső terében: 2 db francia ágy ( 2x2 fő) és 1 db emeletes ágy ( 2x1 fő) található, párna-paplan minden fekhelyhez tartozik, a lepedőt és ágynemű huzatot mindenkinek vinni kell , KÖTELEZŐEN A SAJÁT ÁGYNEMŰT KELL HASZNÁLNIA MINDENKINEK!

A lakókocsihoz tartozó 15 m2 -es elősátorban van lehetőség a főzésre és étkezésre. Itt található az étkezőasztal székekkel, a főzőpult, a dupla gázfőzőlappal, edények, evőeszközök, poharak, valamint hűtőszekrény.

A lakókocsiba háziállatokat fogadni nem tudunk!

Megértésüket köszönjük!

 

1-es Lakókocsi Caorlén

Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén
Lakókocsi Caorlén