Ki olvas minket

Jelenleg 52 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Miért válassza a Laguna Village Kempinget?

A gyönyörű caorlei lagunák mellett néhány perc távolságra a történelmi városközponttól található a Laguna Village kemping. Az ezredforduló után épült kemping a természet közelségében biztosítja a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni vágyó családok kellemes időtöltésének lehetőségét. 

A kemping bejáratától egy gyalogút vezet a homokos tengerpartra, ahonnan jól látható a történelmi városközpont és a hullámtörő gát végén elhelyezkedő kápolna is. A strandot a helyiek is látogathatják.

 Laguna Village medence Caorle városban

A kemping uszodája minden nap nyitva van délelőtt 10 órától 13 óráig, délután 15 órától 19 óráig, kivéve a viharos napokat. Úszósapka kötelező, ami a kemping bazárjában is beszerezhető. Napágy 2 EUR-ért, két napágy és egy napernyő 5 EUR-ért bérelhető. A nagy medence három részből áll, a legsekélyebb rész a kisgyerekeknek van fenntartva. Az 1,3 m mély medence az úszóknak, a 22 fős pezsgőfürdő a felnőttek rendelkezésére áll.

A gyermekbarát Laguna Village kemping

Két játszótér is próbálja a gyerekek igényeit kielégíteni, egy a tengerparton és egy új a kemping étterme mellett, ahol a gyerekek szabadon és biztonságosan játszhatnak. Szakképzett animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, minden nap mini klub, gyermektánc és más időtöltést biztosítva a fiatal korosztálynak. A szülők és a felnőtt vendégek számára vízi torna, aerobic, sport versenyek és játékok biztosítják az aktív pihenést.

Játszótér a Laguna Village kempingben Caorle városban

Az étteremben az olasz konyha ízeit kóstolhatják meg a vendégek. Minden héten koncert és tánc van a teraszon.

A jól ellátott élelmiszerboltban friss termékekkel várják a vásárlókat, a bazárban játékok, nemzetközi újságok, cigaretta és kemping cikkek is kaphatók.

Laguna Village kempingben bolt is található

A kempingben négy nagyméretű, modern közösségi vizes blokk, mosoda, kerékpárkölcsönző, internet kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére. (Wi-Fi)

A kempingben szigorú csend rendelet van, reggel 7 óra előtt, este 23 óra 30 perc után, valamint napközben a délutáni szieszta idején, 13 és 15 óra között gépjárművel tilos közlekedni!

caorlekempingterkep2018 2

A nagyobb térkép letöltéséért<= Kattints ide!

Kirándulási javaslatok:

  • Velence
  • ConcordiaSagittaria (Roman kori emlékek)
  • Portogruaro
  • La Frassina (Agro turisztika)