Ki olvas minket

Jelenleg 19 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Lakókocsis Nyaralás Olaszországban: Monfalcone-ban

 
Észak Olaszországban az Isonzó völgyében található ez az olasz kisváros, Monfalcone. Kitűnő szőlőtermő vidék, messze földön híresek az itt palackozott borok és a szőlő törkölyből készült grappák. A környék gazdag természeti, kulturális és művészeti látnivalókban. Egész napos kirándulást tehetünk Triesztbe, Goriziába, Udinébe, Gradoba vagy akár Velencébe is. 
m5
 

Monfalcone,Lakókocsis Nyaralás Olaszországban


Az Albatros kemping a város déli, dél-nyugati részén a Maria-Julia partszakaszon található, közvetlenül a tengerparton. A homokos, lassan mélyülő part nagyon közkedvelt a nyaralók körében.
A mediterrán hangulatú kemping nyaranta színes programokkal várja vendégeit, a gyermekeknek szervezett animációs programokkal és miniklubbal.

Monfalcone : Villaggio Albatros kemping

Kempingezzen Velünk!...

és élvezze nyaralását a természetben, telepített lakókocsikban!

Lakókocsis Nyaralás Olaszországban Monfalcone

A lakókocsik a tengertől 150m-re helyezkednek el, medencék és vizesblokk 50m a lakókocsiktól!

A családias hangulatú kempingben a gyermekek számára külön medence áll rendelkezésre, napközben animációs programokkal fűszerezve a szabadidő eltöltését! A felnőttek számára toronyugró medence, úszómedence, sportpályák állnak rendelkezésre!

 
A napi bevásárlást kis közért biztosítja, nagyobb vásárlásainkat a néhány km-re elhelyezkedő bevásárló központokban tehetjük meg. A kemping területén lévő nyitott uszoda térítésmentesen használható, a kicsiknek külön gyermekpancsoló áll rendelkezésre. A főidényben, a pancsoló melletti színpadon, esténként zenés bulikat tartanak, különféle vetélkedő műsorokkal színezve.
Az animátorok a medencéknék különféle fitness órákat tartanak, melyeken ingyenesen lehet részt venni: jóga, vízi-aerobic,zumba,hastánc, foci-kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Sportolási lehetőségek a kemping területén: kosárlabda pálya, focipálya - füves: ingyenes, műfüves focipálya- engedéllyel használható, teniszpályát bérelni lehet, további lehetőségek: asztalitenisz, strandröplabda, tollaspálya, olimpiai medence, 7 emeletes ugrótorony, minigolf valamint bicikli bérlés a recepción! Internet használatára külön helyiségben van lehetőség, a recepción kell kérni a kódot-térítés ellenében használható! ( kb. 1 euró / óra )