Ki olvas minket

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

A kempingbe telepített lakókocsik 4 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A lakókocsik belső terében van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaággyal. Az ágyakhoz tartozik paplan és párna (huzatot és lepedőt mindenkinek hozni kell, mindenki a sajátját használja KÖTELEZŐEN). A beépített szekrények szolgálnak a csomagok és ruhák tárolására.

2017 évi változások a kempingben: a  lakókocsik új helyre kerültek a kempingben - a web oldalunkon megtalálható kemping térképen be vannak jelölve az új helyek!

A kemping vezetősége új arculatot kíván létrehozni a kempingnek - így a lakókocsik fölött látható nagy védőponyva a 2017 évtől nem fog a lakókocsikhoz tartozni!   Ezt helyettesíteni fogja a lakókocsik elé helyezett kiülős sátor: 3x3 m-es új sátrak! Hasonló kiülős sátor képet az 1-es számú lakókocsinál  meg lehet tekinteni!   ( felső ponyva nélkül kell nézni a képet)! 

A lakókocsikról friss képeket - melyeket évente szoktunk frissíteni - 2017. májusban fogunk feltenni web oldalunkra, mivel a lakókocsik a téli időszakban kerültek az új helyükre!

San Marino kempingben lakókocsi

A lakókocsikhoz tartozik egyenként 15 m2 -es elősátor is, ahol lehetőség van a főzésre és étkezésre. A lakókocsi felszereléseként megtalálható az étkezőasztal székekkel, a főzőpult, dupla villanyfőzőlap, edények,étkészlet, evőeszközök, poharak, hűtőszekrény stb. A lakókocsikban csak a pihenési, alvási lehetőség biztosított. A kemping közös mosdóhelyiségében van mód a tisztálkodásra!

A lakókocsikhoz legközelebbi mosdóhelyiség 20 m-re található: 1-es számú! A lakókocsiktól 20-50 m-en belül több vizesblokk is megtalálható, ahol külön kialakított helyiségek vannak: mosogatásra,ruhák mosására, tisztálkodásra! Külön helyiségek a gyermekeknek: gyermekzuhanyzó-toalettel,pelenkázó-babafürdető helyiség!

Tengerpart a lakókocsiktól 150-200 m!

San Marino kemping strand 
Ezt a nyaralási formát : kempingezés lakókocsiban, az olyan családoknak ajánljuk, akik ismerik a sátrazás és a kempingezés örömeit, szeretik a természetet és a sekély, tiszta tengerpart közelségét!

A lakókocsikat mindenki maga takarítja és rakja rendbe!
Háziállatokat a lakókocsikba fogadni nem tudunk!

Megértésüket köszönjük!