Ki olvas minket

Jelenleg 22 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

A kempingbe telepített lakókocsik 4 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A lakókocsik belső terében van kialakítva a pihenési, alvási lehetőség, kettő, egymástól elkülönített kényelmes franciaággyal. Az ágyakhoz tartozik paplan és párna (huzatot és lepedőt mindenkinek hozni kell, mindenki a sajátját használja KÖTELEZŐEN). A beépített szekrények szolgálnak a csomagok és ruhák tárolására.

2018 év nyári dőszakára - a lakókocsik az I-es zónába kerültek áthelyezésre a tengerparttól 80 m-re -a  6-os vizesblokk közelében!

A lakókocsikról friss képeket - melyeket évente szoktunk frissíteni - 2018. májusban fogunk feltenni web oldalunkra, mivel a lakókocsik a téli időszakban kerültek az új helyükre! A lakókocsik fölött állvány- védőponyva nincs !

1lakokocsiv7

A lakókocsikhoz tartozik egyenként 15 m2 -es elősátor is, ahol lehetőség van a főzésre és étkezésre. A lakókocsi felszereléseként megtalálható az étkezőasztal székekkel, a főzőpult, dupla villanyfőzőlap, edények,étkészlet, evőeszközök, poharak, hűtőszekrény stb. A lakókocsikban csak a pihenési, alvási lehetőség biztosított. A kemping közös mosdóhelyiségében van mód a tisztálkodásra!

A lakókocsikhoz legközelebbi mosdóhelyiség 50 m-re található: 6-es számú! A lakókocsiktól 100 m-en belül több vizesblokk is megtalálható, ahol külön kialakított helyiségek vannak: mosogatásra,ruhák mosására, tisztálkodásra! Külön helyiségek a gyermekeknek: gyermekzuhanyzó-toalettel,pelenkázó-babafürdető helyiség!

Tengerpart a lakókocsiktól 80-100 m!

r2 
Ezt a nyaralási formát : kempingezés lakókocsiban, az olyan családoknak ajánljuk, akik ismerik a sátrazás és a kempingezés örömeit, szeretik a természetet és a sekély, tiszta tengerpart közelségét!

A lakókocsikat mindenki maga takarítja és rakja rendbe!
Háziállatokat a lakókocsikba fogadni nem tudunk!

Megértésüket köszönjük!